Slovan Progres

Slovan Progres Selenča je kompanija osnovana 1980. godine kao građevinsko zanatska zadruga od strane šest osnivača . U početku je bilo uposleno svega petnaest zaposlenih. Danas kompanija zapošljava oko 250 ljudi. Svoje aktivnosti Slovan Progres ispoljava kroz više delatnosti: građevinarstvo, kao prvu i osnovnu granu u okviru koje vrši izvođenje građevinskih radova, proizvodnju i distribuciju betona i betonske galanterije i proizvodnju aluminijske i PVC stolarije, trgovinu, ugostiteljstvo i poljoprivredu. Za više od tri decenije postojanja Slovan Progres je postao kompanija sa izgrađenim imidžom u svim oblastima delovanja.Kompanija je razvijena u materijalnom i kadrovskom pogledu, tako da je spremna da prihvati svaki izazov.

U oblasti građevinarstva izvodimo građevinske radove iz oblasti visokogradnje, i to od pripremnih radova pa sve do završnih uključujući i sve zanatske i instalaterske radove. Posedujemo sve potrebne licence za izvođenje navedenih radova. Posebna pažnja u razvoju se posvećivala materijalnom i kadrovskom jačanju kompanije kako bi ista bila osposobljena da u svakom momentu brzo i kvalitetno odgovori i najkomplikovanijem poslovnom izazovu.Kao podršku izvođenju građevinskih radova posedujemo fabriku betona i betonske galanterije koja je sposobna da proizvedeni beton svih marki transportuje na udaljena gradilišta specijalizovanim vozilima za transport i ugradnju betona. U okviru fabrike se proizvodi i betonska galanterija: podne obloge, propusne cevi, stubovi, gredice za međuspratnu konstrukciju.Slovan Progres u svom sastavu poseduje i pogon-radnu jedinicu za proizvodnju aluminijske i PVC stolarije.

Kompanija Slovan Progres je svoje poslovanje ustrojila prema zahtevima Integrisanog sistema kvaliteta i to zahtevima standarda ISO 9001 od 2000.-te godine; zahtevima standarda ISO 14001 od 2003.-će godine i zahtevima standarda OHSAS 18001 od 2007. godine.