Delatnost


Proizvodnja

betona

Slovan Progres poseduje sopstvenu modern fabriku betona, sopstvene miksere i pumpe za prevoz i ugradnju betona.


Proizvodnja

PVC stolarije

Stolariju proizvodimo od prvorazrednih materijala nabavljenih od proverenih dobavljača.


Betonska

galaterija

Proizvodnju presovanih betonskih podnih obloga, koji se proizvode od specijalne mešavine betona različitih oblika i boja.


Bravarski

radovi

Izvodimo sve vrste bravarskih radova brzo, povoljno, sigurno. U mogućnosti smo da Vam ponudimo sve vrste radova građevinske bravarije. 


Betonski

radovi

Građevinska operativa Slovan Progresa je iskusna u izvođenju svih betonskih radova sa različitim vrstama betona koji se pripremaju za različite namene


Armirački

radovi

Dugogodišnje iskustvo, stručnost i opremljenost omogućavaju nam kvalitetno izvođenje radova na konstrukcijama u visokogradnji i niskogradnji.


Krovopokrivački radovi

Imamo veliko iskustvo u krovopokrivanju sa svim vrstama pokrivača.


Izolaterski

radovi

Obezbeđujemo toplotnu, zvučnu i hidro izolaciju za objekat, kvalitetnim i brzim izvođenjem radova, najkvalitetnijim izolaterskiim materijalima.


Limarski

radovi

Limarski radovi obuhvataju izradu ili montažu opreme izrađene od limova različitog sastava, debljine i oblika.


Keramičarski

radovi

Specijalizovani smo za izvođenje svih vrsta keramičarskih radova. Iskustvo naših radnika-keramičara je preko 30 godina u radu sa keramikom.


Gipserski radovi

i enterijer

U okviru svojih delatnosti nudimo Vam usluge izvođenja gipsarskih radova u prostorima za stanovanje, poslovnim i javnim objektima.


Elektro

instalacije

Slovan Progres izvodi radove na elektro instalacijama prilikom uređenja enterijera u kućama, stanovima i poslovnim prostorima.


Molerski

radovi

Profesionalno izvođenje završnih radova u građevinarstvu, prvenstveno zbog razloga što boje svakodnevno utiču na naše živote.


Zidarski

radovi

Izvodimo sve vrste zidarskih radova. Izgradnju porodičnih kuća, vikendica, pomoćnih objekata, poslovnih i proizvodnih prostora i itd.


Zemljani

radovi

Nema ni jednog područja građenja gde se ne pojavljuju zemljani radovi kao prethodni, pripremni, pomoćni ili završni radovi.


Vodovod

i kanalizacija

Izvodjenje instalacija svih vrsta vodovoda i kanalizacije u kućama, stanovima, industrijskim i poslovnim objektima.