Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/slovanco/public_html/includes/menu.inc).

Poslovna politika Slovan Progresa

Politika kvaliteta, zaštite zdravlja i bezbednosti na radu, i pravilne higijenske proizvodnje, kao i zaštite životne sredine su sastavni deo poslovne politike ”Slovan-Progres”-a.

Trajno opredeljenje u poslovanju “Slovan-Progres”-a je:

  • da se kontinuirano unapređuje kvalitet usluga, proizvoda i celokupnog poslovanja i da se postigne takva tržišna i konkurentska sposobnost koja omogućuje sigurno ostvarenje profita.
  • zaštita zdrave životne sredine, zaštita zdravlja i bezbednosti na radu i zaštita zdravlja potrošača.

Ciljevi poslovne politike će se ostvariti kroz sledeće principe:

  1. Preduzeće će svojim korisnicima nuditi proizvode i usluge takvog kvaliteta koji će zadovoljiti zahteve korisnika.
  2. Snižavanje troškova poslovanja, povećanja učinka, efikasnosti i profitabilnosti poslovanja uz stalnu motivaciju zaposlenih.
  3. Stalno razvijanje svesti o kvalitetu, zdravlju i bezbednosti na radu, zaštiti životne sredine i zaštiti zdravlja potrošača su osnovni principi poslovanja “Slovan-progres”-a na svim nivoima preduzeća.
  4. Stalno obrazovanje i obuku zaposlenih i podizanje nivoa znanja, kulture, svesti i odgovornosti za kvalitetno obavljanje aktivnosti. Obuka kooperanata za poštovanje principa pravilne poljoprivredne proizvodnje je prioritetni cilj “Slovan-progres”-a.
  5. Maksimalna zaštita zdravlja i bezbednosti na radu, kao i zaštita zdravlja potrošača do nivoa prihvatljivog rizika je ključno opredeljenje rukovodstvo “Slovan-progres”-a što podrazumeva poštovanje zakonskih odredbi kojima upravljamo preko usvojenog integrisanog sistema upravljanja. Povećanje odgovornosti za očuvanjem zdrave životne sredine i spremnost da takva ostane je prioritetni zadatak našeg preduzeća.
  6. Da se kod nabavke novih thnologija, sirovina, transporta, vodi računa o očuvanju životne sredine, zdravlju i bezbednosti na radu i potrošača a da je prioritetni cilj poljoprivredna proizvodnja organskih sirovina i njihova prerada u finalni bio proizvod.
  7. Stalno praćenje i preispitivanje dostignutog nivoa kvaliteta proizvoda i usluga i njegove pouzdanosti i postavljanjem integrisanog menadžment sistema tako da se on uvek kreće uzlaznom linijom.
  8. Odgovornost za primenu ove politike je radna obaveza svih zaposlenih u preduzeću.
Slovan progres poseduje sledeće standarde ISO 9001, ISO 14000, OHSAS 18000.
ISO 9001
ISO 14001
ISO 18001