Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/slovanco/public_html/includes/menu.inc).

Delatnost

Građevinarstvo

Građevinarstvo je najstarija grana delatnosti Slovan Progresa u kojoj firma obavlja sve vrste građevinskih radova i gradi po sistemu “ključ u ruke”. Radi izvršavanja svih poslova iz oblasti građevinarstva Slovan Progres je ispunio sve zakonima postavljene uslove u smislu kadrovskog i materijalnog obezbeđenja. Poseduje stručno osoblje sa svim potrebnim licencama, kao i savremeni vozni i mašinski park. Osim toga Slovan Progres svojom aktivnošću u ovoj oblasti ne zagađuje životnu sredinu i štiti zdravlje i bezbednost zaposlenih...

Proizvodnja

Posedujemo sopstvenu radionicu za proizvodnju aluminijumske i PVC stolarije, kao i sopstvenu ekipu radnika za ugradnju stolarije i zastakljivanje ugrađene stolarije. Slovan Progres poseduje sopstvenu modernu fabriku betona, sopstvene miksere i pumpe za prevoz i ugradnju betona.

Poljoprivreda

Slovan Prgores takođe pruža i pojedine poljoprivredne usluge ako što su: sopstvena proizvodnja ratarsko-povrtarskih kultura, ugovaranje poljoprivredne proizvodnje, otkup poljoprivrednih proizvoda: pšenica,kukuruz, soja, začinska paprika, skladištenje žitarica i uljarica poljoprivredna apoteka (prodaja svih vrsta veštačkog đubriva, semenske robe, pesticide, potpunih i dopunskih smeša za sve kategorije domaćih životinja,premiksa,komponenti za stočnu hranu, hrane za kućne ljubimce i ostalih sredstava za upotrebu u poljoprivredi.

Ugostiteljstvo

Naš i vaš restoran “Businessclub” raspolaže raskošnim, toplim i pitomim enterijerom u kome svaki detalj zrači pravom kućnom toplinom. Originalni sadržaji i ponuda, besprekorna usluga i pozitivna energija nikoga ne ostavljaju ravnodušnim "Businessclub" ima raznovrsnu i prvoklasnu domaću slovačku kuhinju u kojoj dominiraju originalna predjela i raznovrsna kuvana jela, riblji specijaliteti kao i svi specijaliteti sa roštilja.

Trgovina

Sa ciljem da najbolji proizvodi i najpovoljnije cene , neprekidno budu dostupni svakom kupcu razvijena je prodajna lokalna mreža koja danas obuhvata 13 maloprodajna objekata, Stovarište građevinskog materijala kao I benzinsku pumpu.